به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی رسولی بعدازظهر پنج شنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران که پیرامون آغاز اجرای طرح پیادهراهسازی خیابانهای بوعلی و اکباتان شهر همدان برگزار شد، اظهار داشت: با وجود کمبود اعتبار و نبود نقدینگی به دلیل کاهش ساخت و ساز، اجرای این طرح امسال در برنامه قرار گرفت.
رسولی با بیان اینکه از دور دوم فعالیت شورای شهر اجرای کارهای بر زمین مانده در دستور کار قرار گرفت، گفت: در این راستا ساخت تقاطع های غیر همسطح در برنامه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه اجرای طرح پیاده راه سازی در ۶ خیابان اصلی شهر همدان منشعب از میدان مرکزی این شهر از سال ها قبل مدنظر بوده است، گفت: طرح پیادهراهسازی خیابانهای بوعلی و اکباتان نیز از طرحهای بر زمین مانده بود که امسال عملیاتی می شود.
رسولی از برگزاری نشستی با مسئولان میراث فرهنگی همدان و تصمیم گیری برای جداره سازی اطراف میدان امام شهر همدان خبر داد و با بیان اینکه در طرحی ۳۰۰ تا ۴۰۰ تابلو از اطراف این میدان جمع آوری شد، گفت: موضوع بلند مرتبه سازی و تعیین ارتفاع نیز در اجرای پروژه های این محدوده مدنظر است.
ایجاد پارکینگ در رینگ دوم شهر در برنامه قرار دارد
شهردار همدان در ادامه از انجام طرحهای مطالعاتی برای اجرای طرح پیاده راه سازی دو خیابان بوعلی و اکباتان شهر همدان خبر داد و اضافه کرد: ایجاد پارکینگ در رینگ دوم شهر در برنامه قرار دارد و چندین نقطه جانمایی شده است.
رسولی با بیان اینکه پیاده راه سازی این دو خیابان ارزش افزوده ایجاد خواهد کرد، گفت: انتقال درمانگاهها و ساختمانهای پزشکان به رینگهای دوم و سوم شهر نیز در برنامه است تا خیابانهای اکباتان و بوعلی فقط مسیر تردد عابران پیاده باشد.
شهردار همدان اجرای طرح پیادهراهسازی را مانعی برای عملیاتی کردن بی آر تی و قطار شهری ندانست و با بیان اینکه باید شهر همدان را به هویت تاریخی خود بازگردانیم، گفت: بازآفرینی کاروانسراهای همدان نیز در دست اقدام است.
مدیر منطقه یک شهرداری همدان نیز با بیان اینکه طرح پیادهراه سازی خیابان بوعلی و اکباتان باید سالهای قبل اجرا میشد آرامگاه بوعلی را نماد همدان و تپه هگمتانه را نیز نشانی از تاریخ غنی این دیار برشمرد و گفت: این دو اثر تاریخی در خیابانهای بوعلی و اکباتان با طرح پیادهراهسازی بیشتر از قبل دیده می شوند.
اجرای طرح پیادهراهسازی در خیابانهای بوعلی و اکباتان باعث جذب بیشتر گردشگر خواهد شد
امیر فتحیاننسب با بیان اینکه خیابان اکباتان یکی از خیابانهای مهم همدان است که باید بستر لازم برای پویایی و معرفی آن مهیا شود، گفت: اجرای طرح پیادهراهسازی در خیابانهای بوعلی و اکباتان باعث رونق اقتصادی استان و جذب بیشتر گردشگر خواهد شد.
وی با بیان اینکه این دو خیابان در شهر همدان در یکی دوسال آینده به یکی از پایگاه های گردشگری همدان تبدیل خواهد شد، گفت: تبدیل این دو خیابان به خیابان تجاری و گردشگری در برنامه است.
وی با بیان اینکه مطالعات انجام و در طرح ارائه شده مقرر است که در این دو خیابان اختلاف سطح و پله نداشته باشیم تا تردد برای همه آسان باشد، گفت: در این طرح جمعآوری آبهای سطحی بر اساس استانداردهای روز و فنی، ایجاد ضوابط خاص ساخت و ساز و استفاده از مصالح باکیفیت مدنظر است.
امیر فتحیاننسب با تاکید بر اینکه بیشترین حجم کار از ۱۱ شب تا هفت صبح انجام میشود تا کمترین مزاحمت برای مردم ایجاد شود، گفت: زیباسازی شهری، توجه به مبلمان شهری و زیبا و توجه به مباحث ترافیکی در این دو خیابان مدنظر است و تابلوهای نامناسب و ناموزون از اطراف میدان امام(ره) جمعآوری شده و یکسانسازی اجرا شده است.
پیوست فرهنگی طرح پیادهراهسازی در دو خیابان بوعلی و اکباتان نیز دیده شده است
فتحیاننسب با بیان اینکه پیوست فرهنگی طرح پیادهراهسازی در دو خیابان بوعلی و اکباتان نیز دیده شده است، افزود: شهر همدان همان طور که به هتل ۵ ستاره نیاز دارد باید خیابان ۵ ستاره نیز داشته باشد.
مدیر فنی شهرداری منطقه یک همدان نیز با بیان اینکه شهرداری مجری طرح پیاده راه سازی خیابان های بوعلی و اکباتان همدان است، گفت: از ابتدای امسال بیش از ۳۰ جلسه با حضور دست اندرکاران برای اجرای این پروژه برگزار شده است.
علیرضا عزیزی بابیان اینکه معبر خیابان بوعلی ۶۰۰ متر طول دارد و با عرض ۳۰ متر انجام حدود ۲۰۰ هزار مترمربع سنگ فرش مدنظر است، گفت: برای تردد خودروهای ویژه نیز در این معبر برنامه ریزی شده و کف سازی این قسمت متفاوت خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۳.۵ تا ۴ میلیارد تومان برای ایجاد سازه و ۲ میلیاردتومان برای نورپردازی و اجرای المان ها پیش بینی شده است، گفت: مسیر ویژه تردد نابینایان و مسیر دوچرخه سواری نیز در این معبر پیش بینی شده است.
۳۰ نیرو در شیفت شب و ۱۰ نیرو در شیفت روز اجرای کار را دنبال می کنند
عزیزی با بیان اینکه در اجرای طرح جابجایی تاسیسات چندان نخواهد بود و آسیبی به تاسیسات زیربنایی وارد نمی شود، گفت: اکیپ ها به صورت امانی مشغول فعالیت هستند و ۳۰ نیرو در شیفت شب و ۱۰ نیرو در شیفت روز اجرای کار را دنبال می کنند.
معاون مدیر منطقه یک شهرداری همدان نیز با بیان اینکه باید هویت گمشده شهر را به آن بازگردانیم، گفت: در اجرای این طرح دوره ۵۰ ساله در نظر گرفته شده است.
حامد جلیلوند با بیان اینکه مصالح به کار گرفته شده در این پروژه از بهترین و با کیفیت ترین مصالح خواهد بود، گفت: اجرای پروژه از ۳۱ خردادماه آغاز شده و در حال حاضر یک درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی زمان اجرای پروژه را تا پایان امسال عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت پارکینگ های موجود در رینگ دوم شهر برای اجرای کامل طرح مد نظر است.
مدیر اجتماعی شهرداری منطقه یک همدان نیز با بیان اینکه نظرات و دیدگاه های شهروندان در زمان اجرای پروژه دریافت خواهد شد، گفت: برای این مقوله سامانه ارتباطی تعریف شده است.
سیامک سلیمی با بیان اینکه بسترسازی و رشد مشارکت گروه های مختلف در محلات مدنظر است، گفت: افزایش تعاون و همکاری بین مردم و شهرداری و افزایش حس اعتماد مردم به شهرداری نیز مدنظر است.
وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت و پتانسیل مردم می تواند مدیریت شهری را نه تنها در خصوص پروژه های خدماتی و عمرانی بلکه اجتماعی و فرهنگی یاری رساند.
نظر شما